Hirdetés
Archivum

Nyugat nyerte a WNBA ALL-Star gálát:

:

Hirdetés

Felszabadult játék, világrekord és Swin Cash parádé. Így lehetne röviden összefoglalni a WNBA szombati ALL-Star gáláját. Világrekordot jelentõ pont gazdag mérkõzésen 130-118-ra nyert Nyugat a connecticut-i Mohegan Sun Arena-ban rendezett találkozón, ahol mérkõzés legjobbja Swin Cash volt, aki 22 pontot szerzett.

Cash nem tagadta: azzal a szándékkal lépett pályára, hogy éles meccset játsszon. „Komoly meccset akartam játszani. Tudom, hogy az ALL-Star gála arról szól, hogy pihenjünk és kikapcsolódjunk, de én játszani akartam. A gála kedvéért nem változtatattam a játékomon.”– mondta az MVP, aki hosszú, közel 2 éve húzódó sérülés után, idén tért vissza.

Cash visszatérésével kapcsolatban kiemelte: még messze van legjobbjától, de jó úton halad és napról napra szeretne fejlõdni.

A mérkõzésen a 17 pontig jutó Sylvia Fowles ismét bemutatott egy szákolást, ez volt WNBA ALL-Star történetének harmadik zsákolása.

A tripla dobó versenyt Becky Hammon nyerte, az ügyességi versenyben pedig a Charde Houston, Sophia Young és Cappie Pondexter alkotta csapat végzett az élen.

Hirdetés