Hirdetés
Archivum

Ohlde visszavonult a WNBA-tõl:

:

Hirdetés

Nicole Ohlde a Tulsa Shock hivatalos honlapjának nyilatkozva jelentette be, hogy visszavonul a WNBA-tõl. Az amerikai center az Egyesült Államokban már nem, de Európában még szeretne profi szinten pattogtatni.

Az egykoron a pécsieknél is megforduló Ohlde rövid nyilatkozatában hangsúlyozta: szervezete nem engedi meg, hogy két fronton is helyt álljon. „Sokat gondolkoztam mielõtt erre az elhatározásra jutottam. Hét csodálatos évet töltöttem a WNBA-ben, éppen ezért nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, de azt hiszem helyesen cselekszek. Az utóbbi néhány évben nagyon kizsigereltem a szervezetemet, eljött az idõ, hogy egy kisebb szünetet tartsak. Alig várom már, hogy nyáron pihenjek és a családommal legyek.


Minden sérülés mélypontnak számít egy sportoló életében. Mindig a maximumot szeretném nyújtani, hogy segítsek a csapatnak és amikor a szervezetem ezt nem engedi, nagyon nehéz feldolgozni. Az elmúlt két évben sajnos már sérülten kellett kezdenem a WNBA szezont. Szép pályafutás áll mögöttem, nagyon különleges érzés volt, amikor draftoltak és bemutatkoztam a profik között és ki kell emelni a 2009-es bajnoki címet is, amit a Phoenix együttesével nyertem.”
– mondta a 30. életévében járó 196 cm magas center, akit Európában még a következõ években is a pályán láthatunk.

Hirdetés