Hirdetés
Magyarország

Ők eddig a Zöld csoport legjobbjai:

:

Hirdetés

Mint minden évben, az ünnepek alatti időszakban ezúttal is áttekintjük az amatőr bajnokság egyéni statisztikáit. Ezúttal a Zöld csoport legjobb átlagait elérő játékosaival ismerkedhetünk meg.

Nem könnyű idén statisztikai összefoglalókat közzétenni, mivel 4 és 9 lejátszott mérkőzésnél tartanak a csapatok. Emiatt a rangsorok torzítanak, de – ahogy a Piros csoport esetében is kiemeltük – ezek a körülmények természetesen nem csökkentik az eddig mutatott szép teljesítmények értékét.

A teljesítmény-indexet tekintve a legmagasabb átlagot Kovács Georgina teljesítette. A veretlenül listavezető Szombathelyi Egyetem játékosa 30,5-ös VAL átlaggal rendelkezik. Őt 29-es értékkel Balsay Rita (Dávid Kornél KA) és 28,5-tel Oláh Fruzsina (DVTK Miskolc U23) követi.

A szerzett pontokat tekintve Oláh Fruzsina rendelkezik a legmagasabb átlaggal. Négy mérkőzésen 23,25-öt jegyez. A második ebben a rangsorban szintén a DVTK játékosa, Frindt Nikolett, aki hét mérkőzésen lépett pályára és 22,86-os pontátlaggal rendelkezik. A harmadik pedig Kovács Georgina, aki nyolc találkozóról kereken 22-es pontátlagot jegyez.

A lepattanókat tekintve Kelemen Barbara Anna (TFSE-MTK) az első, nyolc mérkőzésen 13,75-ös átlagot tudhat magáénak. Mögötte a második Vég-Dudás Anna (DVTK Miskolc U23) 13,13-as átlaggal, míg a harmadik Balsay Rita 11,57-es átlaggal. A védőlepattanókat tekintve Frank Fanni Lili (Szolnoki MÁV SE) az első 8,57-es átlaggal. A támadólepattanókat tekintve pedig Vég-Dudás Anna 6,5-tel.

Kovács Georgina vezet a gólpasszok rangsorában 9,13-as átlaggal. A második Czompó Cintia (Tatai SE) 5,5-ös, a harmadik Molnár Flóra (BKG PRIMA Akadémia II.) 4,88-as átlaggal. A szerzett labdák rangsorát Nagy Andrea Franciska (Kiss Lenke KA) vezeti 4,71-es átlaggal.

A teljes rangsorok elérhetőek az MKOSZ honlapján IDE KATTINTVA

Hirdetés