Hirdetés
Magyarország

Ők voltak a legjobbak – Rátgéber Kosárlabda Akadémia ‘Hét ötöse’ összeállítás:

:

Fotó: ratgeberakademia.hu

Hirdetés

A Rátgéber Kosárlabda Akadémia edzőinek véleménye, illetve értékelése alapján minden héten leány és fiú vonalon egyaránt összeállítják ‘A hét ötösét’, amelyben azok a játékosok kaphatnak helyet, akik az előző héten a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtották. Íme, az elmúlt hét legjobbjai.

Sárdy Réka

Monok SE–NKA Pécs leány A 31-94

Statisztikai mutató: 8 pont

Sellei Dalma (vezetőedző, NKA Pécs U12): Réka az egyik vezére a csapatunknak, szorgalma és akarata példaértékű. Öröm volt látni, hogy a hosszú kihagyás után kezdi megtalálni önmagát, ez a pályán is megmutatkozott a hétvégi mérkőzések során. Igazi csibész gyerek, reméljük ezt a tulajdonságát a jövőben is örömmel fogja alkalmazni a kosárlabdában és azon kívül is.

Kereki Adél

Monok SE–NKA Pécs leány A 31-94

Statisztikai mutató: 15 pont

Sellei Dalma (vezetőedző, NKA Pécs U12): Adél rendkívül szorgalmas és kitartó, minden edzésen a maximumot hozza ki magából. Nagyon sokat fejlődött az elmúlt pár hónapban, személyisége és kommunikatív tulajdonsága a csapat egyik vezérévé emelte őt. A hétvégi mérkőzéseken is látszott ez a fejlődés, biztosak vagyunk benne, hogy továbbra is ilyen alázatosan fog dolgozni.

Várnagy Nóra

Meszler Balázs (vezetőedző, NKA Pécs U14): Nóri edzésmunkája az utóbbi időben nagyon jó irányt vett. Fizikuma mindig is lehetővé tette, hogy nagyon szép dolgokat csináljon a pályán, amit most már egyre bátrabban és magabiztosabban meg is valósít. Nagyon szeretnénk, hogy a mérkőzéseken is bátrabban szerepeljen, mert sok lehetőséget látunk benne!

Ilina Selcova

NKA Universitas PEAC–DEAC 72-67

Statisztikai mutatók: 17/3 pont, 5 lepattanó, 3 gólpassz

Vilipics-Kmézics Daliborka (vezetőedző, NB I. B Piros csoport): Ilina minden mérkőzésen próbál száz százalékot nyújtani. A DEAC elleni meccsen nagyon fontos láncszeme volt a csapatnak, ponterős játéka mellett védekezésben is odatette magát. Bízom benne, hogy ezzel a nagy motivációval fog tovább játszani, és a felnőtt csapatban újra meg tudja majd csillogtatni erényeit.

Csényi Anna

NKA Universitas PEAC–DEAC 72-67

Statisztikai mutatók: 9/3 pont, 4 lepattanó

Vilipics-Kmézics Daliborka (vezetőedző, NB I. B Piros csoport): Csanna nagy energiával játszotta végig a Debrecen elleni mérkőzésünket. Igazi vezére volt a csapatnak, sokoldalúan játszott, több poszton is bevethető volt. Sok jó döntés jellemezte a játékát. Bízom benne, hogy ezt a lendületet és akaratot fogjuk látni tőle a következő fordulókban is!

Forrás: ratgeberakademia.hu

Hirdetés