Hirdetés
Európa

Ők voltak az Euroliga buborékos hét legjobbjai:

:

Hirdetés

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) szakírói összegyűjtötték a statisztikai mutatók alapján a múlt heti Euroliga buborékos tornák legjobbjait.

A Sopron Basket csapatából Gabby Williams került kiemelésre. A két meccsen 56%-os mezőnymutatóval 18.5 pontot, 5.0 lepattanót és 3.0 gólpasszt átlagolt. Az indoklás hangsúlyozza, hogy Williams megszerzése már a holtszezonban az egyik legizgalmasabb igazolásnak tűnt és ez múlt héten a gyakorlatban is megmutatkozott. Az amerikai játékos tökéletesen megmutatta pontjaival, lepattanóival, hogy mi jellemzi a játékát.

Az összeállításban Williams mellett Tiffany Hayes (Perfumerias Avenida), Anastasia Logunova (Nagyezsda Orenburg), Arike Ogunbowale (Dinamo Kurszk), Marine Johannes (LDLC ASVEL Feminin), Alyssa Thomas és Brionna Jones (ZVVZ USK Praha), Satou Sabally (Fenerbahce), Barbora Balintova (VBW Arka Gdynia), Jonquel Jones (UMMC Jekatyerinburg), Sonja Vasic (Spar Girona), Sandrine Gruda (Beretta Famila Schio), Kitija Laksa (TTT Riga), Miranda Ayim (Basket Landes) és Alexia Chartereau (Bourges Basket) szerepel.

Hirdetés