Hirdetés
Archivum

Õk voltak az Európa Kupa rájátszás 1. forduló visszavágóinak legjobbja:

:

Hirdetés

Szerdán és csütörtökön rendezték a nõi kosárlabda Európa Kupa rájátszása során az 1. forduló visszavágóit. Ahogy arról beszámoltunk, több meglepetés, nagy fordulatok és remek egyéni teljesítmények jellemezték a játékhetet. A FIBA munkatársai szombaton közzétették a statisztikai mutatók alapján az All-Star ötöst.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

A teljesítmény-index mutatók alapján a játékhét legjobb teljesítményét a Nantes Reze amerikai légiósa Briana Day nyújtotta. A francia együttes kisebb meglepetésre búcsúztatta a lengyel Energa Torun-t. A visszavágón ugyan négypontos vereséget szenvedtek, de Day 24 pont, 22 lepattanós dupla-duplája kiemelkedett a játékhéten. Ez a teljesítmény két gólpasszal és két kiosztott blokkal párosult. A teljesítmény-indexe 46-os lett.

Szintén remekelt a klasszis brazil center Clarissa Dos Santos, aki a Lyon-t 27 ponttal és 14 lepattanóval vezette gyõzelemre a Szpartak Moszkva ellen. Az All-Star ötöst Jolene Anderson (Reyer Venezia), Janeesa Jeffery (MBK Ruzomberok) és Stephanie Mavunga (Enisey Krasznojarszk) teszi teljessé.

Hirdetés
Hirdetés