Hirdetés
Európa

Olasz csapatot lát vendégül a TARR KSC Szekszárd – Zseljko Djokics nyilatkozott:

:

Fotó: Jantner Zsolt / TARR KSC Szekszárd

Hirdetés

Szerdán, az Európa Kupa következő fordulójában a BDS Dinamo Sassari együttesét látja vendégül a TARR KSC Szekszárd. Az olasz csapattal október végén már találkozott a Tolna-megyei alakulat, akkor viszont nem sikerült őket megszorítaniuk, most azonban remélik, hogy a hazai közönség jelenti majd a változást. Zseljko Djokics tanítványai este 18 órától lépnek majd pályára.

A nemzetközi összecsapások előtt oldalunk állandó szakértője, Károlyi Andrea foglalta össze a várakozásait, mely IDE KATTINTVA olvasható.

A Szekszárd mérkőzése előtt pedig a Zseljko Djokics vezetőedző osztotta meg gondolatait:

Két olyan meccs után vagyunk, ahol egy labdán, egy döntésen múlott a végeredmény – de ez a két meccs teljesen különbözött, hiszen a spanyolok ellen kemény védekezést mutattunk be, viszont a BEAC vendégeként pont ez a keménység hiányzott, ami talán a fáradtság jele. Ismét alig maradt időnk elemezni, hiszen következik az újabb kihívás. Még mindig nagy problémánk az, hogy nem tudunk teljes létszámmal edzeni, és az sem jó hír, hogy a szerdai meccsre még nem tudom, ki áll készen, és ki az, akit esetleg pihentetni kell. A Sassari egy atipikus csapat, magas és fizikális játékosokkal, ahol a kezdő ötösből mindenki veszélyes hárompontos vonal mögül is, és a cseréik is tapasztalt, régóta a csapatnál játszó játékosok, akik jól és agresszíven beszállva hoznak lendületet a padról. Saját pályán az lesz a legfontosabb, hogy mi diktáljuk a játék ritmusát, és ha esetleg újra szoros lesz a végjáték, okosabb döntéseket hozzunk.

– összegzett Zseljko Djokics vezetőedző.

Hirdetés