Hirdetés
Európa

Olaszországban folytatja Tyaunna Marshall:

:

Hirdetés

Olaszországban a Passalacqua Ragusa együttesénél folytatja pályafutását az elmúlt évadot Szekszárdon töltő Tyaunna Marshall.

Marshall egy kellemetlen őszi sérülés ellenére remek évadot teljesített hazánkban. A bajnokságban 17 mérkőzésen 24.8 perc alatt 12.3 pontot, 4.3 lepattanót és 2.5 gólpasszt átlagolt. Az Európa Kupában négy összecsapáson 30.5 perc alatt 11 pontot, 6.5 lepattanót és 3.5 gólpasszt jegyzett.

Szűkösebb források, hároméves építkezés Ragusában

Az új igazolást a klub elnöke Facebook interjúban mutattatta be. Ebben Davide Passalacqua a távlati célokról is beszélt. Elmondta, hogy nagy csalódás volt a versenyrendszerek leállítása, mert úgy érezték, hogy valóban versenyképesek lehetnek a Schio-vel és a Reyer Veneziával. Ez a következő időszakban nem biztos, hogy így lesz. A költségvetésük egy negyedével csökken.

Hároméves projektet hirdettek, ahol hosszú távon szeretnének együtt tartani egy kisebb költségvetésből összerakott, de egységesebb csapatot. Kezdetben eredményelvárás nélkül, majd a harmadik szezonra már újra nagyobb célokért. Olyan játékosokat kerestek, akik ebben partnerek. Három légióssal számolnak, Marshall mellett maradhat az ausztrál-olasz kettős állampolgárságú klasszisuk Nicole Romeo.

Fotó: MKOSZ / Rébay Viktor

Hirdetés