Hirdetés
Archivum

Olimpiai ezüstérmessel erõsített a Szeged EuroLiga csoportellenfele:

:

Hirdetés

A Szegeddel egy EuroLiga csoportban játszó Tarbes együttesében folytatja pályafutását Emma Randall. A 25 esztendõs ausztrál játékos a 2008-as Pekingi Olimpián ezüstérmet szerzett hazája válogatottjával.

Randall az idei szezonban, a keretét karácsonykor jelentõsen átalakító, MCM Municipal Taragoviste együttesében pattogtatott. A román bajnoki címvédõnél elsõsorban az Európa Kupában számítottak rá, ahol azonban a négy csoportmérkõzés alkalmával mindössze 5.5 pontot és 3.8 lepattanót átlagolt. Thompson és Fröhlich érkezésével már nem jutott neki hely a keretben.

A 25 éves ausztrál játékos a 2008/2009-es szezonban már játszott Franciaországban, akkor a súlyos anyagi gondokkal küzdõ Clermont-Ferrand színeiben csodálatos szezont produkált, 17.8 pontos átlagával a liga egyik legjobb légiósa volt.

A 190 cm magas játékos az olimpián 7 mérkõzésen lépett pályára, átlagban 5 percet játszott és ez idõ alatt átlagban 2 pontot szerzett.

A Tarbes 12 gyõzelemmel és 1 vereséggel jelenleg vezeti hazája bajnokságát, az EuroLigában azonban nem ennyire fényes a helyzetük, csoportjukban az ötödik helyet foglalják el. A rájátszásba való bekerülést tekintve már nem csak saját kezükbe van a sorsuk.

Hirdetés