Hirdetés
Magyarország

Öltözőket újítottak fel az Atomerőmű KSC Szekszárd és támogatói összefogásával.:

:

Hirdetés

Öt öltöző és vizesblokk újult meg a szekszárdi Baka István Általános Iskolában az Atomerőmű KSC Szekszárd és támogatói összefogásával – adta hírül a TEOL.hu portál

Remélem, nagy örömmel veszik birtokba a gyerekek az öltözőket és vigyáznak rájuk!

– mondta Szabó Noémi, a szekszárdi kosárklub szakmai és sportigazgatója. – Az egyesület minden évben komoly összegeket fordít a tao-támogatásból a város iskoláinak fejlesztésére” – tette hozzá. A klubvezető és társa, Szabó Gergő ügyvezető elnök a ma délutáni avatón megköszönte Tarr János (Tarr Kft.), Koller Attila (Tolnatej Zrt.) és Beke Ferenc (B-System Kft.) támogatását, akik társasági adójuk felajánlásával vállalták a 26 millió forintos beruházást, amelynek a 7,8 milliós önerejét a KSC biztosította. Az elismerésre méltó kivitelezés ezúttal is a Renczes László vezette Primer-Color Kft.-t dicséri.

A szakmai vezető kiemelte, hogy az elmúlt öt évben több mint 270 millió forint értékben végeztek beruházást szekszárdi iskolákban a kosárlabda klub közbenjárásával. Szabó Noémi emlékeztetett, hogy a Garay Gimnáziumban tornacsaroka volt az első, aztán eljutottak a Dienes és a Babits általános iskolába, most pedig a Bakába. Hangsúlyozta, hogy jelenleg a Bakában van a legtöbb alsó tagozatos kosárlabdázó kislány.

A teljes riport az eseményről IDE KATTINTVA olvasható.

Fotó: TEOL.hu

Hirdetés