Hirdetés
Utánpótlás

Önfeledt örömkosárlabda Sopron legnagyobb gyermekrendezvényén:

:

Hirdetés

Immár 15 éves Sopron legnagyobb gyermekrendezvénye, a Tündérfesztivál. Az eseményen két nap alatt összesen 77 programhely várja a látogatókat. Meghívást kapott a Soproni Darazsak Sportakadémia is, melynek standjánál sokan álltak meg játszani, illetve érdeklődtek a kisgyermekes családok a sportág iránt.

“Nagyon örültünk, hogy meghívást kaptunk a város legnagyobb gyermekrendezvényére, a 2008-as debütálása óta rendkívüli népszerűségnek örvendő Tündérfesztiválra, melynek idén a méhek, a méz adja a központi témáját.” – mondta lapunknak Pados Noel, a Soproni Darazsak Sportakadémia kommunikációs vezetője.

Hónapok óta lelkesen készültünk erre a hétvégére, mely kiváló alkalom, hogy megszólítsuk a gyerekeket, a családokat, népszerűsítsük szeretett sportágunkat, a kosárlabdát. Vittünk magunkkal alacsonyított kosárlabda palánkot, különböző méretű labdákat, kosaras színezőket, apró kosaras játékokat, lemosható darazsas tetoválást, molinót, fotózható Facebook keretet, egy Sopron Basket mezt, amit felvehettek a kicsik, és egy olyan roll-upot is, melyen Czukor Dalma és Kókai Patrícia látható életnagyságban, mellettük egy centiméterrel, hogy melléjük állva mindenki lemérhesse a magasságát. Rengetegen álltak meg nálunk játszani, érdeklődni az edzéslehetőségek iránt már az ovis gyerekek szüleitől is. Szívet melengető érzés volt látni a lelkes gyerekeket, az önfeledt örömöt az arcukon, amit a kosárlabdával töltött percek adtak nekik a fesztiválon. Biztos vagyok benne, hogy mi is hozzá tudtunk járulni az idén Édes Tündérfesztivál-ra keresztelt mesés rendezvény sikerességéhez.

– összegzett Pados Noel.

Életképek:

(Fotók: Soproni Darazsak Sportakadémia)

Hirdetés