Hirdetés
Magyarország

Online konferencia Honti Katával:

:

Hirdetés

Online konferenciát rendez a soproni Startup Lab, melynek témája a sportban lévő innováció és a gazdaság helyzete. Az egyik vendég Honti Kata lesz, akivel arról beszélgetnek, hogy milyen az, ha a sportnak szenteljük az életünket és hogyan lehet felkészülni az élsport utáni életre.

A szervezők kiemelik, a konferencián vizsgálják majd, hogy a közelmúltban milyen technológiai fejlődésen ment keresztül a sport, többek között megszólaltatják azt a magyar Startup-ot, akik célul tűzték ki, hogy a Teqball olimpiai sportág legyen és megnézik azt is, hogyan lehet sportolni az online térben.

Sopronban születtem és nőttem fel. Édesanyám és Édesapám is válogatott kosárlabdázó volt. Pályafutásom során Sopronban, Spanyolországban, Olaszországban és Törökországban játszottam. Több mint 100-szor szerepeltem a Magyar válogatottban. A válogatottságtól 2015-ben a hazai rendezésű Európa bajnokság után vonultam vissza. A profi karrieremet pedig 2017-ben fejeztem be. Tavaly újra pár hónapra visszatértem Sopronba játszani, így részese lehettem a soproni Euroliga final 4nak. Olaszországban élek már több éve, elkezdtem edzősködni a párommal van egy családi vállalkozásunk, illetve a magyar kosárlabda szövetségben is dolgozom egy projektben. Szeptemberben ha minden jól megy lediplomázom egy angliai egyetemen, Leadership és Management szakon. Annak ellenére hogy Olaszországban élek szeretnék a jövőben is mindenképpen a magyar kosárlabda közelében maradni.

– olvasható Honti Kata bemutatkozása az esemény hivatalos felületén.

A konferencia élőképes közvetítése a Startup Lab Facebook oldalán látható.

Fotó: Pados Noel

Hirdetés