Hirdetés
Archivum

Összeállt az Euroliga Final4 játékvezetõi csapata:

:

Hirdetés

A hivatalos menetrend véglegesítése mellett a Sopronban április 12. és 14. között megrendezésre kerülõ Euroliga Final4 játékvezetõi csapatát is összeállították a FIBA munkatársai.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

A legrangosabb európai klubtorna mérkõzésein az elõzetes tervek szerint Özlem Yalman (Törökország), Gentian Cici (Albánia), Andrada Csender (Dánia), Dariusz Zapolski (Lengyelország), Boris Krejic (Szlovénia), Jasmina Juras (Szerbia) és Vasiliki Tsaroucha (Görögország) mûködik majd közre.

Érdemes felidézni, hogy a hivatalos menetrend szerint április 12-én, pénteken rendezik 17 órától az USK Praha – Dinamo Kurszk elõdöntõ párharcot, majd 20 órától lép pályára a Sopron Basket a címvédõ UMMC Jekatyerinburg ellen. A szombati szünnapot követõen április 14-én, vasárnap kerül sor a helyosztókra. Az elõdöntõk veszetesei 17 óra 30 perctõl vívják a bronzmérkõzést. A finálét pedig 20 óra 30 perctõl bonyolítják le.

A soproni szervezõk tájékoztatása szerint a kapunyitás mindkét napon 15 órakor lesz, amikor a Fan Zone-ok már várják a szurkolókat.

Hirdetés