Hirdetés
Archivum

Összeesett a seattle-i a repülõtéren a DVTK korábbi centere:

:

Hirdetés

A korábban Magyarországon a DVTK színeiben szereplõ Rebecca Tobin rosszul lett a seattle-i a repülõtéren, amikor a Phoenix Mercury gárdájával egy elõszezon mérkõzésrõl hazafelé tartott. Az eset még múlt héten történt, de a klub csak minap tájékoztatta errõl a közvéleményt – olvasható az azcentral.com portálon.

Jim Pitman a Phoenix Mercury igazgatója a játékos és a családja magánéletét tiszteletben tartva kevés konkrétumot árult el. A lapnak úgy fogalmazott, hogy egy „orvosi helyzet” állt elõ a seattle-i repülõtéren. A 28 éves centert jelenleg kórházban kezelik és ha minden jól megy, akkor a hétvégén engedhetik haza.

A Phoenix Mercury közösségi felületein elterjedt annak a híre a szurkolók között, hogy Tobin szívrohamot kapott, ezt azonban egyetlen hivatalos forrás sem erõsítette meg. Mivel a játékos 10 nap szünet után Twitteren több bejegyzést is közzétett, illetve a klubja is a nyilvánosság elé állt, joggal bízhatunk abban, hogy közvetlen életveszély vagy maradandó egészségkárosodás nem áll fent.

Töbin a 2013/2014-es évadban szerepelt a DVTK színeiben. Magyarországról Franciaországba szerzõdött, ahol az Angers gárdáját erõsítette. A Phoenix Mercury együttesében a WNBA debütálására készült.

Hirdetés