Hirdetés
Archivum

Összefoglaló a hétvégi magyar érdekeltségû egyetemi meccsekrõl:

:

Hirdetés

Ahogy közeledik a konferencia-küzdelmek alapszakaszának végjátéka az Egyesült Államokban, egyre sûrûsödnek az egyetemi mérkõzések. Rövid összefoglaló a hétvégi magyar érdekeltségû összecsapásokról.

A Duquesne 69-50-es vereséget szenvedett a Saint Joseph’s alakulatától. Már az elsõ negyed végére kialakult egy 10 pont feletti különbség a két gárda között. A legnagyobb differencia pedig 23 egység volt. Ezzel egy hosszú, 17 meccses hazai gyõzelmi sorozata szakadt meg a Duquesne gárdájának. Kuttor Enikõ 16 perc alatt 4 ponttal és 5 lepattanóval zárt.

Az UTSA 69-63-ra alulmaradt az Old Dominion otthonában. Szoros mérkõzés volt, ahol 8 pontnál nagyobb különbség egyik oldalra sem alakult ki. Az UTSA színeiben Tóth Tímea 6 percet töltött a pályán és két büntetõt értesített.

A University of Minnesota 101-68-ra verte a Penn State alakulatát. Már a félidõben 55-26 állt az eredményjelzõn. Kaposi Pálma 14 percet töltött a pályán és 5 lepattanót jegyeztek fel a neve mellé.

A Dartmouth két vereséget szenvedett. A University of Pennsylvania csapatával szemben 65-47-re maradtak alul. Lénárt Paula 6 percet töltött a pályán és 1 lepattanót rögzítettek a neve mellé. Másnap a Princeton alakulatától kaptak ki 82-63-ra. Lénárt Paula 14 percet alatt 4 pontot és 4 lepattanót ért el.

Hirdetés