Hirdetés
Archivum

Összefoglaló a Varga Ferenc Emléktorna szombati játéknapjáról:

:

Hirdetés

Szombaton a második játéknapra került sor Pécsett a VII. PVSK Varga Ferenc Nemzetközi Emléktornán. Az alábbiakban a szervezõk összefoglalója olvasható.

Fotó: PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia

Fotó: PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia

Forrás: PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia hivatalos honlap

Újabb négy találkozót rendeztek meg a VII. PVSK Varga Ferenc Nemzetközi Emléktorna második napján. A PVSK U15-ös csapata második meccsét is behúzta.

Nem vett ki sokat a pénteki elsõ játéknap a VII. PVSK Varga Ferenc Nemzetközi Emléktornán résztvevõ csapatok játékosaiból, hiszen ma újra parkettre léptek, és nagy küzdelemben színvonalas kosárlabdával rukkoltak elõ. Az U15-ös csapatok küzdelmében a házigazda PVSK magabiztosan gyõzte le a Slavonski Brod együttesét, míg a Kézdivásárhely a belgrádi együttest múlta felül. Az U13-as mezõnyben folytatta jó szereplését a Somorja, ezúttal a PVSK korosztályos csapatát múlták felül, miközben a másik találkozón a Kanizsa DKK legyõzte a Gyõrt.

– Abszolút pozitív visszajelzéseket kaptunk a csapatoktól, mindenki jól érzi magát Pécsett, és elégedettek a torna színvonalával. Törekedtünk arra, hogy nagyjából egyforma erejû csapatok alkossák a mezõnyt, így az egyesületek az elért eredménytõl függetlenül ki tudják használni a három napos küzdelemsorozatot a fejlõdésre. Örülök annak is, hogy a határon túlról érkezett együttesek kihasználják a város adottságait, és megismerik Pécs szépségeit. Ebben, az önkormányzatnak és a park vezetésének köszönhetõen – kedvezményes állatkerti belépõkkel tudtuk segíteni õket. Este közös kikapcsolódást is szerveztünk: a PVSK-Veolia élvonalbeli felnõtt kosárlabdacsapatának Szolnoki Olaj elleni hazai összecsapását a tornán kapott emlékpólóban, egységes megjelenéssel valamennyi meghívottunk megnézi, bízunk abban, hogy mérkõzést, és hazai gyõzelmet láthatunk majd – foglalta össze Tiszay László, a torna fõszervezõje.

VII. PVSK Varga Ferenc Nemzetközi Emléktorna, 2. játéknap, eredmények:

U15:

PVSK NKA – Slavonski Brod 77-48
Kézdivásárhelyi SE – Girl Basket 76-54

U13:

Kanizsa DKK – Széchenyi KA Gyõr 95-36
PVSK NKA – SBK Somorja 48-88

VII. PVSK Varga Ferenc Nemzetközi Emléktorna, 3. játéknap, program:

08:30 Kézdivásárhelyi SE – Slavonski Brod, U15
10:30 Somorja – Kanizsa DKK, U13
12:30 Pécsi VSK NKA – Belgrád, U15
14:30 Széchenyi KA Gyõr – Pécsi VSK NKA, U13
16:15 EREDMÉNYHIRDETÉS

Helyszín: Gandhi Gimnázium Sportcsarnoka (Pécs, Dobó I. u. 93.)

Galériák a PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia Facebook oldalán

Forrás: PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia hivatalos honlap

Hirdetés