Hirdetés
Archivum

Összefoglaló a WNBA vasárnapi mérkõzéseirõl:

:

Hirdetés

Vasárnapról hétfõre virradóra három mérkõzést rendeztek a WNBA-ben. Nézzük a játéknap rövid összefoglalóját.

Nem megy és szerencséje sincs a Chicago Sky-nak. Ezúttal hazai pályán 97-79-es vereséget szenvedtek az Atlanta Dream együttesétõl. A második negyed elején Courtney Vandersloot bokasérülést szenvedett és már nem tudott visszajönni. Kiválásával teljesen kizökkent az addig sem túl acélos Sky. Már a félidõben 10 pont felett (49-37) alakult a differencia a felek között. A harmadik negyedben ugyan volt egy felzárkózása a hazaiaknak, de 4 pontnál közelebb nem kerültek. A záró szakaszban pedig végleg ellépett a Dream.

Allie Quigley neve mellé közel 30 perc alatt 13 pontot, 4 lepattanót és 2 gólpasszt jegyeztek fel. Courtney Vandersloot a sérüléséig 10 perc töltött a pályán és egy szép betörés végén volt eredményes ez idõ alatt.

A játéknap többi mérkõzését nézve a Seattle Storm a második negyed közepétõl dominálva 94-70-re verte az Indiana Fever-t. A Minnesota Lynx pedig 80-66-ra gyõzte le a San Antonio Stars-t. A Lynx a második és a harmadik negyedet 46-17-re nyerte. A Stars csak a 18 pontos Kayla McBride klasszis teljesítményének köszönhetõen tudta elkerülni a teljes kiütést.

Eredmények
Connecticut Sun – Chicago Sky 97-79
Indiana Fever – Seattle Storm 70-94
San Antonio Stars – Minnesota Lynx 66-80

Hirdetés