Hirdetés
Archivum

Összemérte az erejét a spanyol U20-as és U23-as válogatott:

:

Hirdetés

Szerdán Leon városában a helyi sportiskola 400 tanulója elõtt összemérte az erejét a spanyol U20-as és U23-as válogatott.

Fotó: FEB.es

Fotó: FEB.es

Egy jó hangulatú bemutatót varázsoltak a spanyol U20-as és U23-as válogatott összecsapása köré a szervezõk. A lelátót megtöltötték a helyi fiatalok. Az eseményen a város polgármestere Antonio Silván és a helyi sportbizottság elsõ embere José Maria López Benito is tiszteletét tette. Õk mind a ketten kaptak emlékbe egy-egy mezt. Ezt láthatjuk az alábbi képen.

Fotó: FEB.es

Fotó: FEB.es

Az 1995 és 1997 között születettekbõl összeállított U23-as válogatott, melynek tagja volt a Sopron Basket játékosa Angela Salvadores is, 71-46-os gyõzelmet aratott a mérkõzésen. A statisztikai lapot nem tették közzé a szervezõk, de a beszámolók kiemelik, hogy mindkét csapatban minden játékos közel azonos idõt kapott a bizonyításra. Az U23-asok jó ritmusú pontos játékot bemutatva diadalmaskodtak.

Az U23-as keret tagjai közül lesznek, akik a Mediterrán Játékok 3×3-as tornájára készülnek és lesznek, akik a felnõtt válogatott bõ keretében is megmutatják magukat. Az U20-as válogatott számára pedig folytatódik a felkészülés a soproni Európa-bajnokságra. A hétvégén egy tornát rendeznek Ferrol városában, ahol a magyar válogatott is pályára lép. Ehhez beharangozónk ITT olvasható.
 

Az U23-as válogatott csapatfotója, 8-as számmal a Sopron Basket játékosa Angela Salvadores.

Fotó: FEB.es

Fotó: FEB.es

Hirdetés