Hirdetés
Archivum

Összetartáson vett részt a szerb 3×3-as válogatott:

:

Hirdetés

A Vasas Akadémia játékosával, Jefimija Karakasevic-csel a soraiban, május 13. és 19. között összetartáson vett részt Belgrádban a szerb 3×3-as válogatott.

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Nebojsa Boskovic szövetségi kapitány 11 fõs bõ keretet hirdetett. Ennek tagja Jefimija Karaka¹eviæ, aki a Vasas Akadémia együttesében kiváló teljesítményt nyújtott. Tavaly pedig többek között az andorrai Eb-selejtezõn is képviselte már hazáját 3×3-ban.

A szerbek ugyan a Világbajnokságra nem tudták kvalifikálni magukat. Ugyanakkor így is mozgalmas nyár vár rájuk. Ott lesznek a minszki Európa-játékokon, ahol Oroszország, Olaszország és Fehéroroszország gárdájával kerültek egy négyesbe. A debreceni Európa-bajnokságra selejtezõt kell vívniuk. A konstancai tornára nyertek besorolást.

“Jól sikerült az összetartás. A lányok keményen dolgoztak. Nem volt könnyû dolgunk, mert akadtak, akiknek nagyon hamar véget ért a klubszezon. Ennek ellenére sikerült jó intenzitású edzésmunkát végezni.” – nyilatkozta Nebojsa Boskovic

A szerb 3×3-as válogatott bõ kerete: Mirjana Beronja, Jefimija Karaka¹eviæ, Ana Radoviæ, Jovana Stojanoviæ, Milica Inðiæ, Tamara Rajiæ, Olga Stepanoviæ, Iva Rogliæ, Jovana Jak¹iæ, Milana ®ivadinoviæ, Branka Lukoviæ, Dragana Gobeljiæ és Kristina Topuzoviæ.

Hirdetés