Hirdetés
USA

Öt felkészülési mérkőzést rendeztek a hétvégén a WNBA-ben:

:

Hirdetés

A WNBA-ben a hétvégén öt felkészülési találkozót rendeztek.

A hétvége magyar érdekeltségű összecsapásáról, melyen a Connecticut Sun 89-76-ra legyőzte a Dallas Wings csapatát, már beszámoltunk. Ezen a találkozón Brianna Fraser, a Vasas Akadémia játékosa 12 perc 28 másodpercet töltött a pályán. 10 pontot és 6 lepattanót jegyzett. A 7 mezőnykísérletéből 4 sikeres lett. Beatrice Mompremier, az UNI-Győr – MÉLY-ÚT centere 14 perc 49 másodperc alatt 4 pontot és 4 lepattanót ért el. A tavasszal a szekszárdiakat segítő DeWanna Bonner pedig 16 perc alatt 10 pontot, 2 lepattanót és 2 gólpasszt jegyzett

Bemutatkozott a címvédő Seattle Storm. A Phoenix Mercury otthonában 88-71-es sikert arattak. A legeredményesebbjük a 17 pontos Ezi Magbegor lett. Candice Dupree bemutatkozásul 18 percet töltött a pályán és 11 pontot, 5 lepattanót, illetve 2 gólpasszt jegyzett. A Mercury keretéből a 12 pontos Kia Nurse-t kell kiemelni.

A Las Vegas Aces és Los Angeles Sparks összecsapása 85-85-ös döntetlent hozott. Az első negyedből kevesebb, mint három perc telt el, amikor súlyos térdsérülés miatt Angel McCoughtry-t le kellett cserélni. Egy lepattanóért ugrott és rosszul fogott talajt. A 21 pontos Liz Cambage lett a legeredményesebb az Aces-nél, a Sparksnál Jasmine Walker zárt 23 ponttal.

A Minnesota Lynx Rachel Banham 23 pontjával nyert a Washington Mystics otthonában. A Mystics-nél a 18 pontos Tina Charles lett a legeredményesebb. Az Indiana Fever, természetesen még Határ Bernadett nélkül, 82-65-re győzte le a Chicago Sky-t. A chicagói gárdában sokan várták Candace Parker debütálását, de ez elmaradt. Allie Quigley és Courtney Vandersloot sem léphetett még pályára és így nem is tudtak versenyképes teljesítményt nyújtani. A Fever-nél Tiffany Mitchell és Chelsey Perry 16-16 pontját kell kiemelni.

Eredmények 

Connecticut Sun – Dallas Wings 89-76
Washington Mystics – Minnesota Lynx 68-79
Las Vegas Aces – Los Angeles Sparks 85-85
Seattle Storm – Phoenix Mercury 88-71
Chicago Sky – Indiana Fever 65-82

Fotó: WNBA

Hirdetés