Hirdetés
Európa

Öt mérkőzés szerdán az Euroligában:

:

Hirdetés

Szerdán a női kosárlabda Euroligában öt találkozót rendeznek. A Sopron Basket majd csütörtökön lép pályára, de a másik három veretlen csapatot már a szerdai játéknapon láthatjuk.

Az A-csoportban a címvédő UMMC Jekatyerinburg a Reyer Venezia vendége lesz. Az oroszok két előzetesen nehezebbnek vélt találkozót hoztak nagyon simán. Az Euroligában az Orenburg, a bajnokságban az MBA Moszkva kiütésével. Egyre teljesebbé válik a keretüket és ne feledjük, hogy Alba Torrens visszatérése is közeledik. Bravúr lenne a Reyer Veneziától akárcsak egy szorosabb eredmény is, de az olaszok rutinos keretet vonultatnak fel, amelyik ki tudná használni, ha nem megfelelő a címvédő koncentrációja.

Fotó: basket.ugmk.ru

Az USK Praha a Cukurovát fogadja. Natalia Hejkova együttesének kötelező a győzelem, ha akarja a lépést tartani a Jekatyerinburggal. Erre remek esélyük is van, Alyssa Thomas és Brionna Jones érkezésével ugyanis minden helyrebillent Prágában. Ezt nem mondhatják el magukról a törökök, akik még keresik formájukat az idén. A bajnokságban nyeretlenek, igaz a Reyer legyőzésével az Euroligában bizonyították, hogy van potenciál a keretükben. A TTT Riga és a Bourges csatája pedig olyan szempontból érdekes, hogy két nyeretlen találkozik. Nagy a tét, hogy ebből a pozícióból melyik csapat tud elmozdulni.

A B-csoportban a Dinamo Kurszk a Lattes Montpellier vendége lesz. Roberto Iniguez együttese a Lyon-t már legyőzte és most a másik francia élcsapat ellen is hasonlóra készül. A kurszkiak a Lyon és a Schio ellen is ki tudták használni, hogy bő keretükkel bedarálták riválisukat. Ezúttal is ez lehet a fegyverük az elmúlt fordulóban Lengyelországban diadalmaskodó ellenfelük felett. A Fenerbahce és a Gdynia csatája a törökök fölényét vetíti előre. Igaz, a Gdynia saját lehetőségeihez képest várakozásokon felül teljesít. A Schio-tól és a Lattes Montpellier-től is mindössze 4-4 ponttal kaptak ki.

Menetrend

18:00 TTT Riga – Bourges
ÉLŐ STATISZTIKA
ÉLŐ VIDEÓ

19:15 USK Praha – Cukurova
ÉLŐ STATISZTIKA
ÉLŐ VIDEÓ

19:30 Reyer Venezia – UMMC Jekatyerinburg
ÉLŐ STATISZTIKA
ÉLŐ VIDEÓ

B-csoport

17:30 Fenerbahce – Arka Gdynia
ÉLŐ STATISZTIKA
ÉLŐ VIDEÓ

20:00 Lattes Montpellier – Dinamo Kurszk
ÉLŐ STATISZTIKA
ÉLŐ VIDEÓ

Hirdetés