Hirdetés
Utánpótlás

Ötletes játékot hirdetett növendékeinek a Soproni Darazsak Akadémia:

:

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Honti Kata is besegített a Soproni Darazsak Akadémia digitális oktató anyagainak elkészítésében. Most pedig ötletes kezdeményezést hirdetett meg a növendékeinek a Soproni Darazsak Akadémia Másold Katát! – Kihívás! címmel.

Az elkövetkező 5 hétben a digitális tananyagok végzésével párhuzamosan egy közös kihívást is indítunk darazsaink számára.

Minden héten közzéteszünk egy rövid videót a közösségi oldalainkon, melyet egykori saját nevelésű játékosunkkal, a fantasztikus pályafutása során megannyi kimagasló eredményt elért soproni ikonunkkal, Honti Katával vettünk fel.

A Te feladatod, hogy másold le minél pontosabban a gyakorlatsort, Kata mozdulatait! Készíts egy ugyanilyen videót és küldd el nekünk szombat délig a media@sopronidarazsak.com email címre (ha túl nagy lenne a videód mérete, akkor valamelyik internetes fájl küldő programot használd) a neved, a születési dátumod, és a jelenlegi csapatod megadásával.

A beérkezett anyagokat kiértékeljük és minden héten díjazzuk a legjobbat! A nyeremények mindegyikét Kata aláírásával juttatjuk majd el hozzád.

Hirdetés