Hirdetés
Magyarország

Papp Dia hosszabbított a Vasas Akadémiával:

:

Hirdetés

Meghosszabbította szerződését a Vasas Akadémia felnőtt csapatával a keret első számú irányítója, Papp Dia – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Papp Dia a bajnoki alapszakaszban 19 mérkőzésen 29.3 perc alatt 11.9 pontot, 3.3 lepattanót és 4.3 gólpasszt átlagolt, a rájátszásban öt találkozón 31.8 perc alatt 12.6 pontot, 4.2 lepattanót és 4.6 gólpasszt.

A Vasas Akadémia szakmai vezetője, Krivacsevics Dragoljub a klub közleményében elmondta, jövőre is hasonló fiatalos kerettel vághat neki a bajnokságnak a felnőtt csapatuk, melynek meghatározó tényezője volt, hogy Papp Dia Pasaréten maradjon.

Dia NBI/A-s pályafutása legjobb szezonját futotta idén. Pontosan ezt vártuk tőle, amikor szerződtettük az idei bajnokság előtt. Egy rendkívül fiatal csapat legidősebb tagjaként sokszor nemcsak a pályán van szükség irányító szerepére, örülök, hogy a következő idényt is hasonló koncepcióban tudjuk majd indítani. Bízom benne, hogy a folytatásban a többi fiatal játékossal együtt Dia is folytatni tudja a fejlődést. A Vasas Akadémia az idei szezonban ismét bebizonyította, hogy remek táptalaj a fiatal tehetségek számára, valamint egy nagyon jó közösség is. Úgy gondolom, ez a megfelelő hely azon ambiciózus játékosok számára, akik fejlődni akarnak. Erre szerintem Dia is kiváló példa.

– fogalmazott

Hirdetés