Hirdetés
Magyarország

PEAC – Győr találkozóval zárul a hétvége:

:

Hirdetés

A hétvégi hazai bajnoki meccsek sorozata vasárnap 18 órától a PEAC-Pécs és az UNI-Győr  MÉLY-ÚT alakulatának összecsapásával zárul.

Bár mindkét fél vereséget szenvedett az első 2020-as meccsén, de mégis ellentétes alaphelyzetből fordulnak az összecsapásra. A Győr nagy különbséggel maradt alul Miskolcon és mivel a csapatnak meg kell küzdenie a ZTE meccs szankciójával, a pontlevonással, így jelenleg az első nyolcból is kicsúszott. A PEAC egy félidőn át szorongatta a Szekszárdot. Amíg a magas posztokon az erő, koncentráció engedte, versenyben voltak a pécsiek. Ritmusban, összjátékban kezd összeállni a pécsi gárda.

A tét óriási, miután a hat győzelemmel álló három csapat (CEKK, PEAC, Győr) nagy versenyfutás lehet a rájátszásért. Mindkét alakulatnak óriási lendületet adna a siker. A Győrt kimozdíthatná ebből a kisebb hullámvölgyből. A PEAC-nak pedig tovább erősítheti a felfelé ívelő formáját. Az őszi meccset 82-68-as sikert aratott a Győr hazai pályán. Akkor azonban Raksányi Krisztina és Rachel Holliway még nem lépett pályára győri színekben. A pécsieknél pedig Maegan Conwright nem játszhatott.

Nyilatkozatok

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés