Hirdetés
Archivum

Pécs: Krnjics nélkül a bajnoki hajrában:

:

Hirdetés

A MiZo Pécs 2010 szakmai stábja szerdán bejelentette: az idei évad hátralévõ részében nem számít Szara Krnjics szolgálataira. A pécsieknél négy nem európai uniós légiós szerepel a keretben, így minden mérkõzés elõtt egy vendégmunkásnak ki kell maradnia.

Az utóbbi évek legszorosabbnak ígérkezõ bajnoki hajrájában a pécsi szakmai stáb három amerikai légiósára a Nicole Ohlde, Kelly Mazzante, Alexandra Quigley trióra számít. A MiZo Pécs 2010 nem bont szerzõdést az utánpótlás szinten remek mutatókkal rendelkezõ, de a felnõtteknél egyelõre keveset mutató szerb centerrel.

„Az elkövetkezõ fontos, nagy jelentõségû csatái elõtt úgy döntöttünk, hogy Sara Krnjics marad ki a légiós kontingensbõl. Ohlde és Vajda hadra fogható, magas poszton Bujdosó Nórával, Turóczi Nikivel és Horváth Lillával is számolhatunk. Krnjic-csel nem bontunk szerzõdést, továbbra is a csapattal készül, a meccsekre viszont nem fogjuk nevezni. Az idei mutatói alapján a mérvadó meccseket figyelembe véve egyetlen tartalmas meccse volt, január 20-án a Lille ellen, amikor 19 perc alatt 8 pontot és 8 lepattanót szerzett, és ez kevés. A döntés esetleges sérülés vagy tartós formahanyatlás bekövetkezése esetén változhat.” – indokolta a döntést Fûzy Ákos, a MiZo Pécs 2010 hivatalos honlapjának.

Hirdetés