Hirdetés
Magyarország

Pécsi győzelem Albertirsán:

:

Hirdetés

Könnyedén megnyerte hatodik felkészülési találkozóját a PEAC-Pécs csapata, amely a VBW CEKK Cegléd ellen aratott 71-49 arányú győzelmet.

Fokozatosan lendültek bele a játékba a csapatok, az elején még fej-fej mellett haladt a két gárda. Az első játékrész végére öt pontos előnyt tudott felépíteni a PEAC-Pécs együttese, noha nem volt hibátlan a játékuk. A második felvonás elején jobban koncentráltak a vendégek, fel is zárkóztak, amit a negyed végi eredmény is mutat, hiszen a pécsiek csak három ponttal szereztek többet vendégeiknél. A palánk alatt nehezen tudták a ceglédiek tartani Csirke Ferenc tanítványait, így fokozatosan sikerült ellépniük.

A fordulás után a remekül összeállt pécsi védekezésnek, illetve a jó csapatteljesítménynek köszönhetően a PEAC robbantani tudott és végül 47-35-re eltávolodott ellenfelétől. Az utolsó negyedben minden benevezett pécsi játékos a pályára léphetett, ekkor Hegedűs Péter gárdája faragni is tudott a hátrányából, de a végére így is 22 pontos mínuszban maradtak.

Eredmény
PEAC-Pécs – VBW CEKK Cegléd 71-49 (16-21, 11-14, 8-12, 14-24)

Hirdetés