Hirdetés
Archivum

Penny Taylornak sem lesz olimpia és WNBA?:

:

Hirdetés

Bár a Fenerbahce hivatalos bejelentése még várat magára, a török kosaras sajtó biztosra veszi, hogy Penny Taylort idén nyáron az olimpián és a WNBA küzdelmei alkalmával sem látjuk. Az ausztrál világklasszisnak a hírek szerint részleges keresztszalag szakadása van.

Taylor a Galatasaray elleni rangadón egy labdaszerzés után indulhatott és kapta a labdát, de rosszul fogott talajt. Annyira bedagadt a térde, hogy elsõre nem lehetett megállapítani, hogy mennyire súlyos a sérülés. Szombaton azonban részleges keresztszalag szakadást diagnosztizáltak nála.

Taylor õsszel térhet vissza, így az olimpiáról és a WNBA küzdelmeirõl is lemarad.

Érdekesen alakul az ötkarikás játékokra készülõ válogatottak sorsa. Az oroszok Maria Stepanovát, az ausztrálok Penny Taylort veszítették el. Mind a ketten hiányozni fognak, különösen ha a két válogatott az amerikaiak legyõzésérõl álmodik.
 

A török lapértesüléseket Penny Taylor nem erõsítette meg. Jeff Taylor a FIBA TV kommentátora és elismert szakíró az alábbi üzenetet rakta ki Twitterre: Don’t give up @AussieOpals. Penny Taylor (knee) just told me: Nothing’s confirmed. I’m just waiting to get good quality MRI, then we’ll see.

Tehát Penny Taylor még mindig egy jó minõségû MRI felvételre vár, hogy megállapítsák a sérülés tényleges mértékét.

Hirdetés