Hirdetés
Magyarország

Pénteken BKG-PRÍMA NATURA Szigetszentmiklós – PINKK Pécsi 424 mérkőzés a bajnokságban:

:

Hirdetés

Pénteken 18 óra órától a BKG-PRÍMA NATURA Szigetszentmiklós a PINKK Pécsi 424 csapatához látja vendégül a bajnokság 10. fordulójának mérkőzésen.

BKG-PRÍMA NATURA Szigetszentmiklós – PINKK Pécsi 424 – 18:00 – Szigetszentmiklós, Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnok

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG-PRÍMA NATURA Szigetszentmiklós): “A hosszú szünet után a PINKK ellen kezdjük a következő sorozat-terhelésünket. Ránk fért már a pihenés, így a szünet alatt több nap is a teljes rekreáció jegyében telt, és csak fakultatív edzéseket tartottunk. A héten főleg a saját játékunkon dolgoztunk, próbáltuk mind a védekezésen, mind a támadáson javítani, illetve új elemeket is beépítettünk. Szerencsére a csapat már teljes, nem hátráltattak minket betegségek, így nagyon eredményesnek érzem a felkészülést. Természetesen készültünk a PINKK-ből is, és hazai pályán bízom benne, hogy a győzelmi szériánkat tovább tudjuk majd nyújtani, és a szurkolóink előtt jó kosárlabdát játszva nyerni tudunk.”

Kovács Dénes (vezetőedző, PINKK Pécsi 424): “Az elmúlt két hét a soraink rendezésével telt, valamint alaposan felkészültünk az ellenfelünk játékából is. Tavaly emlékezetes csatákat vívtunk a szigetszentmiklósiakkal, amiknek a végén általában mi örülhettünk. Mindenképpen szeretnénk ezt megismételni, de nem szabad elfelejtenünk, hogy teljesen átalakult és megerősödött a BKG. Helyzetünk nem lett könnyebb, de mindenképpen el kell indulnunk felfelé a december folyamán, hogy életben tartsuk a reményt, hogy elérhessük kevésbé bátor, és nagyon bátor céljainkat is.”

Hirdetés