Hirdetés
Magyarország

Pénteken két mérkőzés a bajnokságban:

:

Hirdetés

Pénteken két mérkőzést rendeznek az élvonalban.

TIPPMIX NŐI NB I. A – RÁJÁTSZÁS – 3-4. HELYÉRT, 1. MÉRKŐZÉS

NKA Universitas PEAC – DVTK – 18:00 – Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Csirke Ferenc (vezetőedző, NKA Universitas PEAC): “Nehéz mérkőzésre számítok. Elég ha azt mondom, hogy a holnapi ellenfelünk idén kétszer megverte a Sopront. Azért ez nem sok európai csapatnak sikerült az elmúlt években. Jó lett volna egy négy-öt napot készülni a párharcra, de sajnos ez most nem adatott meg. Azt tudom mondani, hogy a holnap a szív diadala lehet, amihez nagy szükségünk van a szurkolóink támogatására.”

Völgyi Péter (vezetőedző, DVTK): “Kaptak egy hosszabb pihenőt a lányok, majd utána egy fizikális lökést, hogy bírják a bronzcsatát. Amikor kiderült az ellenfél kiléte, onnantól kezdhettük el a közvetlen felkészülést a párharcra. Próbáltunk apróbb változtatásokat eszközölni támadásban és védekezésben, hiszen megint pályahátrányból kezdjük ezt a párharcot, mint az összeset az idei rájátszás során. Ahhoz, hogy a PEAC-ot hazai pályán visszatérő közönség és nagy tét mellett le tudjuk győzni, tisztában vagyunk azzal, hogy extrát kell nyújtanunk.”
A Völgyi Péterrel készített interjúnk ITT olvasható.

TIPPMIX NŐI NB I. A – RÁJÁTSZÁS – 7-8. HELYÉRT, 1. MÉRKŐZÉS

Ludovika-FCSM Csata – TFSE-MTK – 18:30 – Budapest, Ludovika Aréna

Gyöngyösi Janka (Ludovika-FCSM Csata): “Nagyon meg szerettük volna nyerni a Vasas elleni párharcot és behúzni a 6. helyet. A találkozókat követően sok mindent át kellett beszélnünk – dolgoztunk a hibáink kijavításain. A TFSE csapata ellen úgy fogunk kimenni a pályára, hogy mindenképp győzni szeretnénk. Ehhez sokkal agresszívabbnak kell lennünk védekezésben, és nyílván a támadójátékunknak is pontosabbnak kell lennie. Jelenleg még nyeretlenek vagyunk a rájátszásban, de nem gondolnám, hogy ez okoz bármiféle terhet, mindent meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a 7. helyet.”

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): “Az a kérdés, hogy a mentális fáradtságon és a fásultságon melyik csapat tud felülkerekedni. Ki az, aki megtalálja jobban a motivációt erre a párharcra. Mi motiváltak vagyunk és szeretnénk megszerezni a hetedik helyet. A játékot tekintve elsősorban a védekezésünkkel foglalkoztunk ezekben a napokban, mert tudjuk, hogy a Csata nagyon erős támadásban. Csökkenteni kell a pontjaik számát. Azokat a helyzeteket gyakoroltuk edzéseken, amikből a legveszélyesebbek.”
Részletes összeállításunk a TFSE-MTK felkészüléséről ITT olvasható.

Hirdetés