Hirdetés
Utánpótlás

Pénteken kezdődik a rájátszás a Nemzeti Leány Kadett Bajnokságban:

:

Hirdetés

A Nemzeti Leány Kadett Bajnokság is a rájátszásához érkezett. A 2004. január 1-én és utána született játékosok bajnoki küzdelmei péntektől folytatódnak.

Ahogy arról részletes összefoglalónkban hírt adtunk: a kadett bajnokság alapszakaszában a felsőházat nézve 12 csapat területi elv alapján kerül beosztásra két hatos csoportba (kelet-nyugat), melyen belül oda-visszavágós mérkőzések alapján döntötték el a helyezéseket. Ezzel párhuzamosan pedig a regionális bajnokságok küzdelmei is zajlottak.

A felsőházi rájátszásba a keleti 1-4. és a nyugati 1-4. helyezettek kerültek. Ők ide hozták magukkal az alapszakaszban elért eredményeket. A folytatásban pedig a szokott módon körmérkőzés alapján döntik el a döntőbe jutást, illetve a helyezéseket Az alsóházi rájátszásban a keleti 5-6. és a nyugati 5-6., valamint a régiók győztesei alkotnak két négyes csoportot.

A felsőházi rájátszásba keletről a veretlen Csata DSE, a DVTK Akadémia/A , a Vasas Akadémia és a BEAC -Újbuda KA/A került. Nyugatról a Kanizsai Vadmacskák SE, az NKA Pécs/A, a Soproni Darazsak Akadémia és az Atomerőmű-KSC Szekszárd. Az alsóházi rájátszásban a keleti csoportot a kiemelt bajnokságból érkező Nyíregyházi Kosársuli és Török Flóris – Törekvés SE/A, illetve a regionális küzdelmekből a Miskolci SI Vadmacskák/A és a Kecskeméti KA/A alkotja. A nyugati csoportba pedig a kiemelteknél szerepelt PVSK Nemzeti Akadémia/A és Széchenyi KA mellé a Dávid Kornél KA és a Zsíros Akadémia Kőbánya érkezett.

A folytatásban a felsőházi rájátszás első hat helyezettje az országos döntőbe kerül. Az alsóház 1-2. helyért a csoport első helyezettjei kuparendszerben játszanak a másik csoport második helyezettjével. A nyolcas döntőbe kerülésért pedig a felsőház 7-8. csapata kuparendszerű keresztjátékot játszik az alsóház 1-2. helyezettjével.

Részletes menetrend és eredmények ITT érhetőek el.

Hirdetés
Hirdetés