Hirdetés
Magyarország

Pénteken NKA Universitas PEAC – Ludovika-FCSM Csata mérkőzés az élvonalban:

:

Hirdetés

Pénteken 18 órától az NKA Universitas PEAC a Ludovika-FCSM Csata együttesét fogadja a rájátszás két győzelmig tartó párharcának első mérkőzésén.

NKA Universitas PEAC – Ludovika-FCSM Csata – 18:00 – Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok 

Csirke Ferenc (vezetőedző, NKA Universitas PEAC): “Megkezdjük a szezon legfontosabb szakaszát. Egy jól sikerült alapszakasz után vagyunk, de ez nem szabad, hogy elaltasson minket. Hazai pályán kezdünk, ezt mindenképp ki kell használnunk. Egy erős ellenféllel kell játszanunk, a Csata egy modern kosárlabdát játszó csapat, sokszor egy elég kellemetlen szerkezetben. Felkészültünk a támadásaikra, meg kell állítani a sok egy-egyeket. Támadásban ki kell használni az előnyöket, illetve a mostanában többször alkalmazott zónájukat is át kell játszanunk. Vannak sérült játékosaink, de remélem, hogy mindenki tudja vállalni a játékot. Várjuk a szurkolókat, hiszen eddig is nagy segítségünkre voltak a szezonban.”
Az NKA Universitas PEAC mérkőzésbeharangozója ITT olvasható.

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika-FCSM Csata): “A PEAC olyan alapszakaszt zárt, amiben nem volt túl sok hiba. Komplex csapatuk van, ezzel a kerettel eddig átlagon felüli szezont futnak. Jó alapszakaszt zártak, és a nemzetközi kupában is remekül teljesítettek, hiszen továbbjutottak a csoportjukból. Jó csapattal fogunk találkozni. Teljesen más összecsapásra számítok Pécsett, mint amilyen hazai pályán volt. A play-off hangulata is egészen más, mint az alapszakaszé. Egy új mérkőzésre kell készülnünk. A pécsi csapat pont ott erős és domináns, ahol mi vékonyabbak, alacsonyabbak vagyunk, az a célunk, hogy ezt kér-három mérkőzésen keresztül kompenzálni tudjuk. Azokon a posztokon, ahol jobbak vagyunk, próbálunk előnyt csiholni. A védekezést ilyen magassági hátrányban tényleg nem lesz egyszerű megoldani, de pont ezért próbálunk majd mezőny posztokon dominálni és meglátjuk, hogy fog működni az a támadójáték, amit elterveztem az első mérkőzésre.”
A Tursics Krisztán vezetőedzővel készített intejú ITT olvasható.

Hirdetés