Hirdetés
Magyarország

Pénteken Vasas Akadémia – DVTK – Hun-Therm mérkőzés a bajnokságban:

:

Hirdetés

Pénteken a magyar bajnokság 13. fordulójának elmaradt mérkőzését pótolják. A Vasas Akadémia 19 óra 30 perctől a DVTK – Hun-Therm együttesét fogadja.

Vasas Akadémia – DVTK – Hun-Therm – 19:30 – Budapest, Vasas Pasaréti Sportcentrum

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): “Egy kiváló Euroligás csapat lesz a következő ellenfelünk, akik véleményem szerint eddig a magyar bajnokságban is lenyűgözően teljesítenek. Biztos, hogy kemény, fizikális mérkőzés lesz ez a pénteki találkozó, ahol a legjobb formánkat kell nyújtanunk ahhoz, hogy megszorongassuk ellenfelünket. Bízom benne, hogy nehéz feladat elé tudjuk állítani a DVTK-t, illetve, hogy egy jó, hasznos mérkőzést tudunk velük játszani. A nagyobb kihagyások után ugyanis minden játékosunk hadra fogható, és azt gondolom, hogy lépésről-lépésre fejlődünk. Reméljük ez a tendencia egy izgalmas meccset eredményez majd számunkra.”

Völgyi Péter (vezetőedző, DVTK – Hun-Therm): “Decemberi halasztott mérkőzés pótlása vár ránk még a válogatott szünet előtt pénteken 19.30-kor idegenben, a Vasas otthonában. Remélem, hogy a csapaton végleg átvonult a betegséghullám és Arella Guirantes-en kívül mindenki pályára fog tudni lépni. Jovanović a mai napon megkezdheti a kontakt edzéseket, hamarosan vele is kiegészülünk. Fontos a győzelem hosszú sorozatunk zárómeccsén, szeretnénk minél jobb pozícióba kerülni a rájátszás kezdetére. A Vasas veszélyes ellenfél hazai pályán, nehéz meccsre számítok.”

Hirdetés