Hirdetés
Archivum

Péntekig kapott határidõt a Pécs:

:

Hirdetés

A BAMA.hu portál értesülései szerint péntekig kapott határidõt a Pécs együttese, hogy teljesítse fizetési kötelezettségeit, különben a rájátszásban a mérkõzéseit 20-0-ás kosárkülönbséggel elveszíti.

Mint ismertes a pécsi csapat körül március elején kezdett ismét forrni levegõ. A klubtól három egykori játékosa Fegyverneky Zsófia, Kelly Mazzante és Somogyi Andrea, illetve Mazzante és Fegyverneky ügynöke követelte a járandóságát.

A baranyai hírportál arról számolt be Iványi Dalma szavait idézve, hogy Mazzantéval és az ügynökével sikerült megállapodnia a klubnak az átütemezésben. Somogyi esetében pedig  “részteljesítés történt” és a fennmaradó összeg átütemezésérõl jelenleg is zajlik az egyeztetés.
 

Gencsev Plámen a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) versenybizottságának elsõ embere azonban hozzátette, hogy Fegyverneky Zsófiával nem született megállapodás. „Fegyverneky Zsófia és ügynöke esetében a klubot egy novemberi versenybizottsági határozat fizetésre kötelezte, annak végrehajtását azonban eddig a kosaras kívánságára felfüggesztettük. A múlt héten viszont a volt pécsi játékos írásban kérte, hogy a követelése mégis lépjen életbe, és alkalmazzunk szankciókat egykori együttese ellen, mert nem látott már reményt arra, hogy pénzhez jut.” – nyilatkozta Gencsev a BAMA.hu portálnak.

Hirdetés