Hirdetés
Archivum

Péntekrõl szombatra virradó három meccs a WNBA-ben:

:

Hirdetés

Péntekrõl szombatra virradóra három mérkõzést rendeznek a WNBA-ben.

Fotó: Chicago Sky

Fotó: Chicago Sky

A Dallas Wings a Connecticut Sun elleni bravúrja után a New York Liberty otthonában is bizakodva léphet pályára. A Liberty-t érinti legérzékenyebben az Európa-bajnokság, hiszen Bria Hartley és Amanda Zahui is kulcsjátékosok. A fél kettõkor kezdõdõ találkozón így bravúr kellene tõlük, de Tina Charles és Kia Nurse keze bárikor elsülhet, ahogy Asia Durr-nak is akadtak már jó meccsei.

Hajnali négy órától fogadja a Phoenix Mercury az Indiana Fever-t. Három meccses vereség-sorozatát szakította meg a Mercury a Los Angeles Sparks ellen, de továbbra is várják Diana Taurasi visszatérését. A Fever két szoros végjátékot veszített a közelmúltban. Nagy kérdés, hogy át tudják-e lépni az árnyékukat. Az erõsebb gárdákat már meg tudják szorongatni, de az igazi bravúrok eddig elmaradtak.

A címvédõ Seattle Storm pedig a szárnyáló Chicago Sky-t fogadja. Allie Quigley és Courtney Vandersloot csapata ugyan a héten a Washingtontól hazai pályán kikapott, de az utolsó hétbõl így is öt meccsét megnyerte. Ha továbbra is javuló formát mutatnak védekezésben és a kulcsjátékosok ponterõs játékát tartósítják, esélyük lehet idegenben. Az idei évadban eddig mindkét alkalommal verték a Stormot.

Hirdetés