Hirdetés
Archivum

Péntektõl Hepp-kupa négyes döntõ a Városmajorban:

:

Hirdetés

Pénteken és szombaton kerül sor a nõi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa Döntõjére az MTK otthonában a Városmajorban. A mezõnyt a házigazda MTK-Budapest fiataljai mellett az ELTE-BEAC Újbuda, a Nyíregyházi Kosársuli, illetve a TF csapata alkotja.

Az elsõ elõdöntõben a Nyíregyháza és a TF gárdája méri össze az erejét. Az elõcsatározások alkalmával a tavaly az Amatõr Bajnokságot megnyerõ TF a DVTK U23-as csapatát gyõzte le, majd a négy közé jutásért a DEAC ellen aratott 75-65-ös sikert. A Nyíregyháza elõbb a MAFC gárdáját verte, majd a Kecskemétet gyõzte le. A TF az Amatõr Bajnokság nyugati csoportját egyedüliként képviseli tornán, a nyugati listavezetõ Tatabánya éppen a keleti elsõ ELTE BEAC-tól szenvedett vereséget a sorozat korábbi szakaszában.

A második elõdöntõben a címvédõ MTK Budapest és az ELTE-BEAC csap össze. A két csapat az Amatõr Bajnokságban már találkozott. A november végi mérkõzésen az MTK 73-60-as gyõzelmet aratott a Zsilinszky, Vukov, Böröndy hármas ponterõs játékának köszönhetõen. A négyes döntõig vezetõ úton az MTK a Kiss Lenke Kosársulit és a Gyõr második csapatát verte, míg a BEAC a már korábban kiemelt Tatabánya elleni rangadó után a szombathelyi SZOESE-Sportiskolát búcsúztatta.

A Hepp-kupa négyes döntõjének programja

2015. január 9., péntek
15.30 Nyíregyházi Kosársuli-TFSE
18.00 ELTE-BEAC Újbuda-MTK-Budapest

2015. január 10., szombat
15.30 Bronzmérkõzés
18.00 Döntõ

Hirdetés