Hirdetés
Archivum

Péntektõl junior “B” döntõ az MTK Kosárlabda Csarnokban:

:

Hirdetés

Péntektõl vasárnapig kerül sor a Nemzeti Leány Junior Bajnokság “B” döntõjére a Városmajorban, az MTK Kosárlabda Csarnokban.

A Nemzeti Leány Junior Bajnokság “B” döntõje során az országos rangsor 9-16. pozíciójáért küzd a résztvevõ nyolc csapat. A lebonyolítás másként alakul, mint a csütörtökön kezdõdõ “A” döntõ alkalmával. Az MTK Kosárlabda Csarnokban pénteken követhetjük a negyeddöntõket, melyek gyõztesei vívják az elõdöntõket, a vesztesek pedig az alsó ágon folytatják. Vasárnap pedig az elõdöntõk gyõztesei mérkõznek a fináléban, az országos rangsor 9. helyéért, a vesztesek az országos 11. pozícióért játszanak. Természetesen ugyanebben a rendben az alsó ágon lejátsszák a mérkõzéseket a 13-16. helyért.

A mezõnyt a Nemzeti Leány Junior Bajnokság rájátszásának “Fehér” és “Zöld” csoportjában 2-4. pozícióban záró együttesek alkotják. Õk a Török Flóris – Törekvés SE, az MTK Budapest, a Monori SE, a Dávid Kornél KA, a Szolnoki MÁV SE és a Zsíros Akadémia. Ezen hat alakulathoz pedig az “A” döntõért folytatott keresztjáték során alulmaradt gárdák, tehát a Soproni Darazsak Akadémia és a Nyíregyházi Kosársuli csatlakoznak.

A negyeddöntõk menetrendje

Március 8., péntek

11:00 Soproni Darazsak Akadémia – Monori SE
13:00 Török Flóris – Törekvés SE – Szolnoki MÁV SE
15:00 Nyíregyházi Kosársuli – Zsíros Akadémia Kõbánya
17:00 Dávid Kornél KA – MTK Budapest

Hirdetés