Hirdetés
USA

Phoenix – Minnesota rangadó:

:

Hirdetés

Péntekről szombatra virradóra három mérkőzéssel folytatódnak a WNBA küzdelmei.

Hajnali 1 órától összecsap az Atlanta Dream és a Los Angeles Sparks. Nincs egy súlycsoportban a két gárda. A Sparks sorozatban öt győzelemmel a közvetlen élmezőny meghatározó alakulata a Storm és az Aces mögött. A Dream viszont mindössze két sikerrel rendelkezik 10 vereség mellett. Betnijah Laney ponterős játékán túl nem érkezik minőségi teljesítmény. Ezzel szemben a Sparls-nál Candace Parker mellett Chelsea Gray, Nneka Ogwumike vagy éppen Brittney Sykes és Riquna Williams is extrát hozhat.

Egy órával később kezd a Dallas Wings és a Washington Mystics. Mindkét gárda négy győzelemmel rendelkezik. A tabella 9. és 10. helyén állnak. A győztes egyértelműen látótávolságban marad a rájátszást illetően. Emma Meesseman játéka kérdéses, de az új szerzemény Jacki Gemelos ismét bizonyíthat washingtoni oldalon. Érdekes lesz figyelni, hogy a mély keretből ki lép elő. Múltkor Stella Johson hat triplával ezt megtette. A Dallas Wings Satou Sabally kiválása óta nem találja a ritmust, de Arike Ogunbowale így is remekel, biztosítva a versenyképességüket.

Hajnali négyig kell várni a nap rangadójára, amikor a Phoenix Mercury és a Minnesota Lynx méri össze az erejét. A Mercury hat győzelemmel 6. a tabellán, míg a Lynx nyolc sikert tudhat magáénak. A 4. helyről várják a folytatást. A Mercury ugyan kikapott legutóbb a Los Angeles-től, de Diana Taurasi ponterős játéka biztató lehet számukra. A Lynx eközben Crystal Dangerfield és Napheesa Collier kettősére építve joggal lehet magabiztos. Hatékonyan működő gépezetként dolgoznak.

Menetrend, élő statisztika – augusztus 22., szombat

1:00 Atlanta Dream – Los Angeles Sparks
2:00 Dallas Wings – Washington Mystics
4:00 Phoenix Mercury – Minnesota Lynx

Fotó: WNBA

Hirdetés