Hirdetés
Európa

Ponterős játékkal mutatkozott be Belgiumban Sarah Imovbioh:

:

Hirdetés

Az elmúlt két évadot hazánkban, a PEAC-Pécs együttesében töltő Sarah Imovbioh Belgiumban, a Namur színeiben folytatja pályafutását. Első tétmeccsén eredményesen mutatkozott be.

Fotó: lavenir.net

Sarah Imovbioh kiemelkedő nyarat zárt, miután aranyérmet szerzett az Afrika-bajnokságon Nigéria válogatottjával. Ezzel a sikerrel pedig ott lehetnek az olimpiai selejtezőn.

Az eredmény pécsi időszak után Imovbioh Belgium felé vette az irányt, ahol a megerősített Namur gárdájába szerződött. A hétvégén rajtoltak a belga élvonal küzdelmei. Itt az első fordulóban Imovbioh és csapata a KBBC Upkot Sparta Laarne otthon lépett pályára és aratott 84-57-es sikert. A kiváló center 26 perc alatt 26 ponttal, 16 lepattanóval vette ki a részét a győzelemből.

A Namur-nál a hat játékos alkotta (De Leyn, Bestagno, Davreux, Mestdagh, Baggio, Geldof) összetartó alapcsapatot négy légiós egészíti ki. Egyedül Sofia Da Silva maradt tavalyról. Mellé érkezett Rachael Vanderwal, Jelena Antic és Sarah Imovbioh. A hármasukat láthatjuk a fenti képen.

Hirdetés