Hirdetés
Archivum

Ponterõs teljesítmények a magyar lányoktól a tengerentúlon:

:

Hirdetés

Csütörtökrõl péntekre virradóra ismét több magyar érdekeltségû mérkõzést rendeztek az Egyesült Államokban az egyetemi küzdelmek alkalmával. Következzen rövid összeállításunk Aho Nina, Szamosi Amadea, Szörényi Laura és Tóth Tímea szereplésérõl.

A Duquesne 76-68-ra gyõzte le a La Salle University csapatát. A gyõztes gárdában Aho Nina 30 percet töltött a pályán, 11 pontot, 3 lepattanót és 2 gólpasszt jegyzett. A hét mezõnykísérletébõl öt sikeresnek bizonyult. Szamosi Amadea pedig 26 perc alatt 14 pontot és 6 lepattanót jegyzett.

A University of Missouri–St. Louis csapata 76-65-ös vereséget szenvedett a University of Indianapolis gárdájától. Szörényi Laura az UMSL színeiben 39 perc alatt 12 pontot, 2 lepattanót és 3 gólpasszt jegyzett.

A University of Texas at San Antonio nagy csatában 69-68-ra maradt alul a University of Southern Mississippi alakulatával szemben. Az UTSA gárdájában Tóth Tímea 7 percet töltött a pályán, 1 lepattanót és 1 gólpasszt jegyeztek fel nála.

Csütörtöki összefoglalónkban nem tudtunk beszámolni Vukov Szonja pontos statisztikai mutatóiról. Mint ismeretes a Highland Community College 83- 71-re kikapott az Iowa Western Community College együttesétõl. Vukov 25 percet töltött a pályán a vesztes csapatban, 11 pontot, 6 lepattanót 3 gólpasszt ért el.

Híreink követhetõek Facebook, Twitter és Instagram oldalunkon!

Hirdetés