Hirdetés
Archivum

Pozsonyban szerepelt a Budapest-válogatott:

:

Hirdetés

Az elmúlt hétvégén rendezték Pozsonyban a 4 Város Tornáját. Az esemény leány kosárlabda tornáján a Budapest válogatott körbeverést követõen a harmadik helyet szerezte meg.

Fotó: Facebook.com/budbasket

Fotó: Facebook.com/budbasket

A 4 Város Tornájának keretében Ljubljana, Zágráb, Pozsony és Budapest csapatai mérték össze az erejüket. Körmérkõzéseket vívtak a résztvevõk. Végül a szlovén, a horvát és a magyar csapat is 2 gyõzelemmel, illetve 1 vereséggel zárt. A házigazda szlovákok nem szereztek gyõzelmet. A három azonos mutatóval rendelkezõ együttes között a mini-tabella rangsorolt. Végül ebben Ljubljana válogatottja lett a legjobb a horvátok és a mieink elõtt.

Konta Gyula vezetésével Horváth Patrícia, Vári Anna (BEAC), Van Rijs Dóra, Édes Emese, Lõrinczi-Csomós Paloma, Kun Rita, Kuncz Petra (Vasas Akadémia), Takács Dorina (Zsíros Akadémia Kõbánya), Tóth Klári, Szabó Réka, Markó Zsófia (MTK) és Szilvási Kincsõ (Törekvés) alkotta az együttest. A magyar lányok 75-20-ra verték a pozsonyiakat, 67-65-re Ljubljana válogatottját, majd 57-47-re alulmaradtak a zágrábiakkal szemben. Az eredményhirdetés során a csapat legjobbja elismerést Kun Rita (Vasas Akadémia) kapta.

Hirdetés