Hirdetés
Európa

Prágában is köszöntötték Natalia Hejkovát:

:

Hirdetés

Immár klubja, az USK Praha is köszöntötte Natalia Hejkovát. A szlovák edzőnő elvitathatatlanul a legnagyobbak közé emelkedett, miután beválasztották a FIBA Kosárlabda Hírességek Csarnokába.

Natalia Hejkova ünnepélyes beiktatására még augusztus végén került sor Pekingben a férfi Világbajnokság előtt. Az USK Praha azonban csak szerdán este vívta első idei hazai Euroliga mérkőzését és a klub erre az alkalomra időzítette köszöntést. Az este kiválóan sikerült, hiszen kiütéses 82-28-as kiütéses győzelmet aratott a prágai alakulat a Cukurova felett.

Fotó: USK Praha

Natalia Hejkova a női kosárlabda Euroliga történetének legeredményesebb edzője. Összesen ötször hódította el a sorozat trófeáját. Kétszer az MBK Ruzomberok, kétszer a Szpartak Moszkva és legutóbb 2015-ben az USK Praha alakulatával. Emellett négy különböző országból 22 nemzeti bajnoki címe van.

Dolgozott hazánkban is a szlovák edzőnő. A Sopron Basket szakmai munkáját irányította, így a magyar bajnok szeptember elején a Krasznai Emlékmérkőzés alkalmával köszöntötte Hejkovát.

 

Hirdetés