Hirdetés
USA

Presztízsrangadót hoz az éjszaka:

:

Hirdetés

Péntekről szombatra virradóra három mérkőzést rendeznek a WNBA-ben.

Hajnali egy órától a Connecticut Sun az Atlanta Dream csapatával mérkőzik. A Sun versenyben van a hatodik helyért, míg a Dream-nek van matematikai esélye a rájátszásra. Nagy kérdés, hogy a Sun stábja mennyire terheli a rutinos játékosokat a play-off előtt, hiszen érdemben nincs különbség a 6. és a 7. pozíció között.

A nap második meccsén a rájátszásért küzdő Dallas Wings és a komoly gödörbe kerülő, talán el is fáradó Chicago Sky méri össze az erejét. A Dallasnak egyértelműen nyernie kell, de a Sky-nak is fontos lehet, hogy a rájátszás előtt újra lendületbe kerüljön. Legutóbb Satou Sabally és Sue Bird csúnyán összeütközött. Sabally nem játszhat ezen az estén.

A program a Phoenix Mercury és a Seattle Storm presztízsrangadójával zárul. A Storm már biztosan kiemelt az elődöntőig. Számukra most izgalmasabb, hogy Breanna Stewart és Sue Bird milyen állapotban van. Bird a térdét fájlalta, Stewart talpsérüléssel bajlódik. A Mercury-nak eközben nem lehet más a célja, mint a negyedik hely és az első körös kiemelés elérése.

Menetrend, élő statisztika – szeptember 12., szombat

1:00 Connecticut Sun – Atlanta Dream
2:00 Dallas Wings – Chicago Sky
4:00 Phoenix Mercury – Seattle Storm

Tabella

Fotó: WNBA

Hirdetés