Hirdetés
Archivum

Promóciós filmet forgatott a válogatott:

:

Hirdetés

Promóciós filmet forgatott a nõi kosárlabda-válogatott a magyar szövetség számára, amely vasárnap prezentációt tart a 2015-ös Európa-bajnokság helyszínének kijelölése elõtt.

A szövetség (MKOSZ) tájékoztatása szerint a mintegy ötperces imázsfilm a magyar világtalálmányok mellett bemutatja a leendõ Eb-helyszíneket, továbbá a tervezett szálláshelyeket – köztük a hétfõi forgatásnak otthont adott budapesti Continental Hotel Zarát. A nemzeti csapat részérõl jelen voltak soproni, pécsi és gyõri játékosok egyaránt, a filmben pedig köszöntõt mond Schmitt Pál köztársasági elnök és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

A 2015-ös magyar Eb-pályázat egyetlen vetélytársa Fehéroroszország lesz, s a Münchenbe utazó küldöttségben ott lesz Czene Attila, a Nemzeti Erõforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelõs államtitkára, Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivõ, Szalay Ferenc jelenlegi és Berényi János elõzõ MKOSZ-elnök is.

Magyarország korábban négyszer (1950, 1964, 1983, 1997) rendezett nõi kontinenstornát, ezek közül az elsõn ezüstérmes lett a válogatott.

MTI

Hirdetés