Hirdetés
Archivum

Quigley 15 pontja ellenére továbbra is nyeretlen a Schio:

:

Hirdetés

Szerdán a Famila Schio együttesében az Euroligában is debütált Allie Quigley. A hétvégi fellépéshez hasonlóan hiába játszott ponterõsen, az olasz bajnok ötödik vereségét is elszenvedte. A CCC Polkowice otthonában maradtak alul és egyre jobban leszakadnak a tabellán.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

A CCC Polkowice 67-61-re verte a Famila Schio-t. Az olaszok 9-2-vel kezdtek, de az elsõ szakasz végére 15-15-nél egyenlített a Polkowice. A második etapban fej-fej mellett haladtak a csapatok. Amikor a dudaszó elõtt Eva Lisec duplája célt ért, 34-29-re módosult az állás. Lélegzetvételnyi elõnyrõl így az olasz bajnok vonulhatott a hosszabb pihenõre.

A harmadik negyedben 43-39-nél érkezett el a fordulat. Ekkor legalább háromszor támadhatott a Schio, hogy növelje a különbséget. Az adódó lehetõséget azonban nem használták ki. Innen 10-4-es sorozattal fordított a Polkowice. Lélektanilag rendkívül fontos pillanatban vették át a vezetést a hazaiak és ezzel a helyzeti elõnnyel éltek is. A negyedik negyedben ugyanis már végig elõrébb jártak a lengyelek és behúzták a rendkívül fontos gyõzelmet.

A 67-61-es vereség ellenére Allie Quigley ismét jó teljesítményt nyújtott: 15 pontot, 4 gólpasszt és 3 lepattanót jegyzett 31 és fél perc alatt.

Hirdetés