Hirdetés
Archivum

Quigley 29 pontjával a Fenerbahce búcsúztatta Vajda Anna csapatát a Török Kupában:

:

Hirdetés

Szerdán a Török Kupa nyolcas döntõje is kezdetét vette. Az elsõ elõdöntõben Vajda Anna és Allie Quigley csapata találkozott. Végül a Fenerbahce 85-80-ra verte a Hatay-t.

Fotó: tbf.org.tr

Fotó: tbf.org.tr

A bajnoki tabella elsõ két helyezettjének negyeddöntõje óriási csatát hozott, mely során a Fenerbahce kezdett jobban. Az elsõ negyedben 19-11-re is vezetett az isztambuli együttes. Az elsõ szakasz végén pedig 27-20 állt az eredményjelzõn. A nagy iramú, kifejezetten színvonalas találkozón a második negyedben 35-34-re fordított a Hatay és innentõl végig fej-fej mellett haladtak a csapatok. A félidõben 42-42-es állást regisztrálhattunk.

Fotó: tbf.org.tr

Fotó: tbf.org.tr

A harmadik negyed elsõ felében is folytatódott a kiegyenlített játék, majd fokozatosan a Fener került elõnybe. A játékrész végén 69-62-re vezettek. A záró szakaszban 6-8 pont között mozgott a differencia, de a statisztika nem adja vissza a látottakat, végig benne volt a felzárkózás a Hatay játékában. Az utolsó percben végül 4 egységre kapaszkodott fel a Hatay, de a fordításra nem adódott lehetõsége.

Vajda Anna végigjátszotta a meccset, 17 pontot, 5 lepattanót és 6 gólpasszt jegyzett. A mérkõzés MVP-je Allie Quigley lett, miután a Fener-t 29 ponttal (71%-os dobóteljesítménnyel), 4 lepatatnóval és 2 gólpasszal vezette gyõzelemre.

Fotó: tbf.org.tr

Fotó: tbf.org.tr


Eredmény

HATAY BªB. – FENERBAHÇE 80 – 85 (20-27, 22-15, 20-27, 18-16)

Hirdetés