Hirdetés
Archivum

Quigley 33 percet játszott, de a Seattle nagyon kikapott:

:

Hirdetés

Pénteken egy mérkõzéssel folytatódott a WNBA elõszezonja, melyen a Seattle Storm a Tulsa Shock otthonában vendégeskedett. Magyarországról a mérkõzés Allie Quigley szereplése miatt volt érdekes, miután a pécsiek klasszisa 33 percet kapott a bizonyításra. A csapata már nem volt ennyire szerencsés, 26 pontos vereség lett a tulsai kirándulás vége.

A Seattle a legnagyobb sztárjai nélkül lépett pályára, a keretükbõl egy csapatra való klasszis: Sue Bird, Silvia Dominquez, Ewelina Kobryn, Belinda Snell, Ann Wauters és Tanisha Wright hiányzott. A tavalyi év leggyengébb csapatánál a Tulsánál is olyan meghatározó emberek ültek civilben a pálya mellett, mint Sheryl Swoopes vagy éppen Betty Lennox.

Az 5297 nézõ a BOK Centerben nagyon jó tulsai kezdést láthatott, 5 perc után már 14-5-re vezetett a Shock. A negyed végére és a második szakasz elejére csökkent a hazaiak lendülete. Ekkor többször 5 pontra olvadt a differencia. A szünetben azonban már ismét nagyobb különbségrõl árulkodott az eredményjelzõ. A 39-30-ról induló harmadik negyedben pedig pillanatok alatt kétszámjegyûre hízott a Tulsa elõnye. Innen a Seattle Stormnak már nem volt visszaút. Folyamatosan nõtt a szakadék a két gárda között és a hazaiak végül 86-60-as gyõzelmet arattak.

A Seattle mindössze 9 játékossal érkezett a találkozóra, a legtöbbet Allie Quigley töltötte a pályán a csapatból. 32 perc 56 másodpercet kapott a bizonyításra, mely idõ alatt 8 pont, 3 lepattanó és 2 gólpassz került a neve mellé. Quigley-nek egy triplakísérlete volt, mely sikeresnek bizonyult. A Storm legeredményesebbje a szintén állandó kerettagságért hajtó Victoria Dunlap lett 13 ponttal. A Tulsánál 13 játékost próbált ki a szakmai stáb, itt Riquna Williams és Glory Johnson jutott 10-10 pontig.

Eredmény


Seattle Storm – Tulsa Shock 60-86 (16-23, 14-16, 19-25, 11-22)

Legjobb dobók:
Storm: Dunlap 13, Thompson 9, Little 8, Smith 8, Quigley 8
Shock: Williams 10, Johnson 10, Latta 9, Morris 9

Hirdetés