Hirdetés
Archivum

Rábólintottak Hollingsworth török állampolgárságára:

:

Hirdetés

Két megbízható török kosárlabda portál a basketfaul.com és a pota6.com is tényként számolt be róla, hogy zöld utat kapott Quintra Hollingsworth török állampolgársága.

Arról már korábban hírt adtunk, hogy a török szövetség a Gyõrben pattogtató Quintra Hollingsworth honosításán dolgozik. Március elején még arról írtak a török lapok, hogy egyelõre nem sikerült minden feltételben megállapodni a játékossal, illetve az ügynökével. Minap azonban már arról érkeztek hírek, hogy a török sportminiszter Suat Kılıç aláírta a honosításhoz szükséges papírokat.

A folyamat elhúzódása miatt március elején még úgy számoltak a törökök, hogy Hollingsworth-t reálisan a 2014-es hazai világbajnokságon lehetne bevetni. Ezúttal azonban már mindkét fentebb megjelölt portál arról írt, hogy az olimpiai selejtezõtornán és jó eséllyel ezzel együtt Londonban is ott lehet az amerikai center.

Hollingsworth török állampolgársága azt is jelentheti egyben, hogy megnyílik az út számára a helyi élcsapatok felé. A török papírok megsokszorozzák az amerikai center értékét, hiszen a Galatasaray és a Fenerbahce is úgy juthatna légiós centerhez, hogy papíron mégsem légiós. A március eleji hírek a Galatasaray mozgolódását suttogták…

Forrás: lovewomensbasketball.com

Hirdetés