Hirdetés
Utánpótlás

Rajtol a kadettek “B” döntője:

:

Hirdetés

Péntektől vasárnapig rendezik Pécsett a PVSK NKA szervezésében a Szamosi Nándor Sportcsarnokban a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság “B” döntőjét, ahol az országos 9-16. hely sorsa a tét.

A lebonyolítás megegyezik a szintén Pécsett zajló “A” döntővel Ez azt jelenti, hogy pénteken negyeddöntőket, szombaton elődöntőket és 5-8. keresztjátékot, vasárnap helyosztókat rendeznek a nyolc csapatot felvonultató seregszemlén.

A negyeddöntők párosítása és programja:

Június 2., péntek

10:00 KS Szeged – PVSK NKA/A
12:30 BEAC-Újbuda KA/B – Atomerőmű-KSC Szekszárd
15:30 UNI Győr NKA – Bajai NKK/A
18:00 Óbudai Kaszások – Vasas Akadémia/B

A szervezők csokorba szedték a szakvezetők várakozásait:

UNI Győr NKA
Gálos László – Chroméj Hajnalka: Nagy öröm számunkra, hogy több éves kihagyás után ismét országos döntőben vagyunk. Nagy utat tettünk meg az elmúlt nem könnyű három esztendőben. Gratulálunk a többi csapatnak is, hiszen nehéz idény áll valamennyiünk mögött. Minden bizonnyal remek mérkőzéseknek lesznek szemtanúi a kilátogató nézők is. Biztosíték a kiváló rendezésre, hogy a nagymúltú PVSK lesz a házigazda. Reméljük, hogy a mérkőzések mellett lehetőségünk nyílik majd arra is, hogy ismerkedjünk Pécs, méltán világhírű, történelmi városrészével is.

Az UNI Győr NKA felkészüléséről a részletes összeállításunk ITT olvasható.

Óbudai Kaszások
Süle Krisztina: Nagy öröm számunkra, hogy idén is az Országos Döntőben szerepelhetünk. Egész évben a kitűzött célok vezéreltek minket, rengeteget dolgoztunk és már nagyon várjuk ezt a három napot. Szeretnénk egy igazán szép eredményt elérni. A játékosaimtól azt várom, hogy adjanak ki mindent magukból, küzdjenek csapatként és mutassák meg milyen a Kaszásos szív. Mindemellett fontos, hogy élvezzék ki minden pillanatát ennek a döntőnek, mert nagyon megérdemlik. Sportszerű küzdelmet kívánok minden csapatnak!

Vasas Akadémia B
Farkas Fanni: Örülök neki, hogy a tavalyi serdülő döntő után most ismét megtapasztalják a lányok az országos döntők hangulatát és remélem értékes tapasztalatokkal gazdagodnak majd a jövőre nézve. Csapatunk nagyon fiatal, így már az hatalmas eredmény számunkra, hogy ott lehetünk az ország legjobb 16 csapata között. Éppen ezért hatalmas elvárásaink idén nincsenek, de azért nem feltett kézzel érkezünk majd Pécsre. Szeretnénk a tornán a maximumot kihozni magunkból, szép emlékeket szerezni, meglepetéseket okozni.

Szeged KE
Gaál Gergő: Hosszú, rögös úton jutottunk el az év elején kitűzött célunkig, ide a B döntőbe. Sok távozó volt a tavalyi eredményes U14-es csapatból, s talán itt a szezon végére sikerült igazán csapattá érnünk. Amennyiben a lányok úgy dolgoznak a pályán, ahogy az elmúlt időszakban, úgy jó eséllyel indulunk, hogy az évközben minket legyőző csapatok orra alá borsot tudjunk törni.

PVSK NKA
Debreceni Eszter: Nagy boldogsággal tölt el bennünket, hogy ismét hosszú évek kihagyása után a PVSK rendezheti a leány U16 B döntőt. Mindig felemelő érzés hazai pályán játszani és megmutatni, hogy mennyit fejlődtünk egy kemény, munkás, nehéz szezonban. Örülünk annak, hogy bejutottunk a B döntőbe, alapvetően a szezon elején ez is volt a fő célkitűzésünk. Sokat fejlődtünk augusztus óta és ezt szeretnénk is megmutatni minden mérkőzésen. Ha az akarattal, a szívvel és az alázattal nem lesz gond, akkor sok mindenre képesek leszünk mérkőzésről mérkőzésre. Szeretnénk, ha minél többen kilátogatnának és bíztatnák csapatunkat, mert az biztos, hogy egy hatodik játékossal könnyebb győzelmet aratni! Minden résztvevő csapatnak sportszerű és eredményekben gazdag három napot kívánunk! Hajrá, PVSK!

Bajai NKK
Csányi Tamás: Kiegyenlített döntőre számítok. Az eddigi mérkőzések alapján levonható, hogy a döntőben szinte gyakorlatilag bárki megverhet bárkit. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni, és a maximumot kihozni magunkból. Bízok a lányokban, hogy tudásuk legjavát fogják adni. Hajrá, Baja!

BEAC Újbuda KA B
Mocsai László: A döntőbe első helyen jutottunk be, ahol szeretnénk minél jobb eredményt elérni, és bebizonyítani, hogy nem a véletlen műve, hogy ilyen jó teljesítményt értünk el. Célunk a 9. hely megszerzése. Mindent megteszünk, hogy célunkat elérjük.

Atomerőmű KSC Szekszárd
Studer Zsuzsa: Azt gondolom, hogy elégedettek lehetünk már azzal, hogy idáig sikerült eljutnunk. Természetesen itt is szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni, de én elsősorban azt szeretném, hogy a lányok élvezzék a játékot és fejlődjünk egyénileg és csapat szinten is. Sok sikert mindenkinek!

Az Atomerőmű KSC Szekszárd felkészüléséről a részletes összeállításunk ITT olvasható.

Hirdetés
Hirdetés