Hirdetés
Utánpótlás

Rajtol középház rájátszása a junioroknál:

:

Hirdetés

A felsőházi rájátszás, a Piros csoport küzdelmei után szerdán a középház rájátszása is megkezdődik a Nemzeti Leány Junior Bajnokságban. A Fehér csoport és a Zöld csoport első helyezettje az országos nyolcas döntőbe kerülésért vívhat majd párharcot.

A Nemzeti Leány Junior Bajnokságban a kiemelt csoportok első négy helyezettjei szerepelnek a felsőházi rájátszásban, a Piros csoportban. Az 5-6. helyezettek pedig a regionális csoportok győzteseivel kerültek össze a középházi rájátszásban, a Fehér és a Zöld csoportban.

A Fehér csoportban szerepel az alapszakasz kiemelt csoportjaiból a PVSK Nemzeti Akadémia és a Szolnoki MÁV SE. A regionális alapszakaszból pedig a nyugati csoport első helyezettje a Dávid Kornél KA és a “közép régió A” csoportban élen záró MTK-Budapest.

A Zöld csoportban láthatjuk a kiemelt csoportokból a Vasas Akadémia/B és a Török Flóris – Törekvés SE alakulatát. Hozzájuk csatlakozik a “közép régió B” első helyezettje a Zsíros Akadémia Kőbánya és a keleti régióból a Kecskeméti KA.

A Fehér és a Zöld csoport győztese a Piros csoport 7. és 8. helyezettjével vív oda-visszavágós kuparendszerű párharcot a márciusi országos nyolcas döntőbe kerülésért. A Piros csoport első hat helyezettje alanyi jogon résztvevő.

A középházi rájátszás első játéknapjának programja

Fehér csoport

Január 8., szerda

14:00 Szolnoki MÁV SE – Dávid Kornél KA
15:30 PVSK Nemzeti Akadémia – MTK Budapest

Zöld csoport

Január 8., szerda

18:00 Zsíros Akadémia Kőbánya – Vasas Akadémia/B

A teljes menetrend elérhető ITT

Hirdetés