Hirdetés
Hirdetés
Magyarország

Rajtra készen a Sportdarázs-SMAFC:

:

Fotó: SBK Samorin

Hirdetés

Pénteken somorján vívott felkészülési mérkőzést az ANB Piros csoportjára készülő Sportdarázs-SMAFC.

A soproni együttes 53-48-as vereséget szenvedett a szlovák élvonalban szereplő együttestől. A szoros első negyed után a Somorja a félidőre 11 pontos előnyre tett szert. A második félidőre szigorított védekezésén a Sopron és megfelezte hátrányát. A legeredményesebb a Sportdarázs-SMAFC együttesében a 15 pontos Bakó Patrícia volt.

Fotó: SBK Samorin

Örülök, hogy volt alkalmunk még egy felkészülési mérkőzést játszani a szezon kezdés előtt. Támadásban próbáltuk a legjobbunkat nyújtani. Sikerült a jó megoldásokat kiválasztani, sajnos több esetben nem tudtuk értékesíteni a helyzeteket. Védekezésben két arcunkat mutattuk. Az első félidőben nem voltunk agresszívak és nem védekeztünk megfelelő szinten. A második félidőben feljavult a védekezésünk, így a második félidőt megnyertük. Sajnos Szeli Kitti megsérült, reméljük mielőbb meggyógyul, jobbulást kívánunk neki. Most befejeztük a szezon első szakaszát és várjuk a bajnokság kezdetét. Szeretnék köszönetet mondani az edzői stábnak és a játékosaimnak az elvégzett munkáért. Köszönjük a Somorja meghívását és sok sikert kívánunk számukra az első osztályban.

– nyilatkozta a Soproni Darazsak Sportakadémia honlapján Giustino Altobelli, vezetőedző.

Eredmény

Somorja – Sportdarázs-SMAFC 53-48 (16-15, 20-10, 6-8, 14-15)
Sportdarázs-SMAFC: Bakó 15, Kókai 7/3, Szeli 7, Karácsony T. 7, Molnárova 6, Ács 4, Török 2, Kovács -, Vasi -, Gombkötő –

Fotó: SBK Samorin

Hirdetés